CUMHURİYET SEVGİMİZ MUDANYA’DA DENİZE TAŞTI

Laik, demokratik, çağdaş Türkiye’nin temeli Cumhuriyetimizin 99. yılı kutlamalarında Mudanya’da coşkumuz da sevgimiz de denize taştı. Cumhuriyet Bayramı kutlamalarımız kapsamında yelkenli teknelerle yaptığımız Cumhuriyet korteji ile yine unutulmaz bir kutlamaya imza attık. BUDO İskelesi’nden demir alan teknelerin oluşturduğu Cumhuriyet seyir korteji ile mavi denizimizi kırmızı beyaza boyadık. Cumhuriyet coşkumuz tüm Mudanya’yı sardı. En büyük bayramımızı..

CUMHURİYET SEVGİMİZ MUDANYA’DA DENİZE TAŞTI
Yazar : Tarih : Okunma : 153 views Yorum Yap


Laik, demokratik, çağdaş Türkiye’nin temeli Cumhuriyetimizin 99. yılı kutlamalarında Mudanya’da coşkumuz da sevgimiz de denize taştı. Cumhuriyet Bayramı kutlamalarımız kapsamında yelkenli teknelerle yaptığımız Cumhuriyet korteji ile yine unutulmaz bir kutlamaya imza attık.

BUDO İskelesi’nden demir alan teknelerin oluşturduğu Cumhuriyet seyir korteji ile mavi denizimizi kırmızı beyaza boyadık. Cumhuriyet coşkumuz tüm Mudanya’yı sardı. En büyük bayramımızı Mudanya’nın dört bir yanında kutlamaya devam edeceğiz. Bu akşam Güzelyalı Atatürk Parkı’nda gerçekleştireceğimiz araç kortejinin ardından İskele Meydanı’ndan Mütareke Meydanı’na Cumhuriyet için yürüyecek, Mudanya’nın kalbinde Zuhal Olcay, Anıl Piyancı ve Contra ile buluşacağız. Gelin, aşkla bağlı olduğumuz Cumhuriyetimize sevgimizi hep birlikte haykıralım.